Manglade av Norge

Hej och välkomna tillbaka Norge. Eller inte. Hade nästan glömt hur det var att bli överkörd av Johaug och co. Var ändå riktigt kul att se ett lite längre lopp. Nu var det väl till Sverige nackdel men det är ju så här man vill att det ska vara. Omkastningar och ifrånåkningar. FIS måste väl se att det här är roligare lopp än de tråkiga flacka 10 k loppen.

Ebba godkänt såklart! Tycker hon börjar få till rätt fina spurter. Inte långt från Weng och krossade ju Diggins. Bra!
Men Fosseholm. Det var ju Karlsson och Andersson som skulle ta över tronen från Johaug. Känns som att Norge har lagt in en reservation kring den ordningen.

Gläds ändå mest åt Kalla. Fasiken vad kul. Hon slår många bra åkare idag och trots Covid så är väl det här hennes bästa lopp på superlänge. Nästan bättre än Holmenkollen då hon hade fördel av nya skidor. Kul kul kul. In i stafettlaget åkte hon också. Grymt.

Nu ska jag se herrloppet och risken är väl att man blir överkörd av ännu flera rödklädda!