Toblach!

Touren har dragit vidare till vackra Toblach. Själv var jag i spåren idag och fick se damloppet i efterhand.

Först och främst. Fasen vad fint att få se härlig natur med snötäckta granar och skog och mark. Solens sken idag också, gött att se. Toblach är ju en gammal favoritort. Älskade verkligen den gamla sträckan, från A-B, synd att vi inte får se fler sådana lopp. Tack och adjö Val Müstair, jag kommer inte sakna ditt gråmulna öppna fula landskap och höga höjd.

Ledsamt att se Frida i intervjun efteråt. Känns som en onödig skada. För att se bilden från Fridas hotellrum och den nu berömda karmen kan ni gå in på Fridas Instagram och kolla hennes ”händelse”.
Skadan känns i stil med Caniziares som tappade en parmfymflaska på foten och missade hela VM. Nu är vi utan fysioterapeut också. Hoppas Frida får den bästa vården hon kan få ändå. Men beslutet att åka utan den kompetensen lär väl diskuteras nu. Vad tror ni, kan en sargad Frida köra ikapp jänkarna eller bryter hon?

Men roligt med Ebba!!! Så skönt att se henne åka snabbt igen. Känns inte som att toppformen är där men det måste väl varit blandningen hög höjd och taskig vallning som gjorde att hon åkt så långsamt innan. Hon börjar ju nästan nästan ha lite lukt på pallen.

Neppan verkar ju inte vara i slag…

Imorgon är det jaktstart. På dagens resultat om jag fattade det rätt. Måste kolla upp det lite mer noggrant. Det kan nog gå riktigt fort där framme. Plus idag också för Maja tycker hon gör det rätt bra. De andra damerna verkar vara nere i källaren…