Skidpepp 3.0

Imorgon kommer bloggen byta kostym och få ett nytt utseende. Blir det några barnsjukdomar får ni gärna skriva det i det här inlägget. Tanken är ett något modernare utseende och bättre funktionalitet, framförallt i telefonen.

Förresten…, några har frågat vad som händer med bloggen framöver efter att Oskar skickat stafettpinnen vidare till mig. Tanken är såklart att den ska bli ännu bättre.

Styrkan med Skidpepp har ju alltid varit läsarnas delaktighet, ett forum på en blogg typ. Och så ska det ju också vara framöver. Däremot hoppas jag att det ska bli tätare mellan inläggen, en del reportage på sikt, analyser, ny design och kanske en del nya samarbeten.
Fansperspektivet är ju givet, finns tillräckligt många bra längdsidor som bara rapporterar om nyheter och resultat.

Make Skidpepp great again får väl vara ledordet. Om du har idéer på hur bloggen kan utvecklas får du gärna höra av dig eller skriva här nedan.

Hörs!
//Martin