Stark svensk laginsats!

Alltså, det kanske kan bli ett rätt trevligt OS ändå. Idag skötte sig de svenska herrarna utomordentligt bra. Och då var inte ens olyckskorpen Johan Olsson samt Löken Södergren där! Yes!

Marcus Hellner är i form. Ruggig form. Om dagens lopp hade gått i fri stil, ja då måste han väl sopat mattan med resten? Idag på pallen för första gången någonsin i klassisk stil strax innan OS drar igång! Hurra! ”men är han i form för tidigt?” Nej! Han har ju varit i kass form nyligen så jag tror bara han kommer bli bättre och bättre. Eller åtminstone minst lika bra som idag.

Lars Nelson näst bästa svensk på sjunde plats vilket är fantastiskt med tanke på kommande stafett. Är det så att Johan Olsson inte kan åka, ja då står Nelson där redo att fightas på ett tryggt sätt. Bra!

Daniel Richardsson är på G. Stora fina tag under delar av banan innan trötthetsklubban slog till. Nia idag. Det kommer nog bli bättre till OS.

Calle Halfvarsson blir nittonde man idag vilket är lite mediokert med tanke på stundande mästerskap. Vi hoppas på bättre resultat i morgon.

Till sist måste man ju ändå imponeras av Super Dario. Han har knappt åkt skidor i vinter men blir ändå tvåa idag, på sin första världscupstart. Insane!! Varning varning resten av skidvärlden för denne snubbe på OS!