Zzznark i Asiago

Lite efter alla andra har jag nu plågat mig genom dagens sprint. Är det bara jag, eller var det jättetråkigt?

Belägg 1: klassisk sprint med skate-skidor
Det är ju bara för dumt! Jag blir tokig varje gång jag ser en klassisk sprint där alla åker i skatemundering men utan att få skejta. Antingen gör man som i skidskyttet och lägger ner klassisk stil och satsar helhjärtat på skate, eller så styr man upp riktiga skate-banor!

Belägg 2: för långa banor
Jag kände för att snabbspola alla heat eftersom banorna kändes så vansinnigt långa! Dansbanan kändes galet lång och då tänkte jag att jaha då har man anpassat för herrarna men när sen herrarna klev på var banan ännu längre. Suck.

Belägg 3: Inga presentationsbilder innan start!
Kanske minst viktigt men ändå viktigt för sprintens själ. Det jag menar är att eftersom banorna är för långa verkar man inte längre ha tid att filma alla åkarna när de står i startgrindarna innan start. Jag älskar de presentationerna när varje aktiv kan visa upp sitt kroppsspråk osv. I år har man högst fått se två kanske tre innan start. Blä!

Ja nu kommer jag inte på något mer men håller ni inte med?

Imorgon åker jag till Kärrtorp och demonstrerar istället för att lida mig genom sprintstafetten som lär pågå i flera timmar…