OS i Sotji Olssons sista uppvisning?

olssons

Var på pressträffen för Johan och Anna Olssons bok Våga välja eget spår nyss och utöver all diskussion kring boken och dess innehåll lät det även som att detta är sista vintern Johan satsar för fullt. Eftersom han är mentalt inställd på att detta är sista säsongen har han tillåtit sig själv att träna mer än någonsin där fokus legat på fler tråkiga och monotona pass. Alltså ännu mer timmar på rullbandet och i gymmet m.m. Cykel och löpning istället fått stryka på foten.

Med andra ord kan det bli ett riktigt kul OS!

Angående Kuusamo så är han inställd på att åka. Det definitiva beslutet tas i morgon och när jag berättade för honom att prognoserna säger ner mot minus tjugo grader där i helgen sa han bara att han får väl köra med dunjacka…

Jag återkommer snart med en recension eller åtminstone reflektion av boken som var huvudanledningen till att alla samlats i en bilsalong på Hamngatan bara ett stenkast från mitt kontor.

Etiketter: