Skidpepptipset: Gällivare 10/15 km fristil

Då var det äntligen dags att dra igång årets skidpepptips. Här tippar vi 10/15 km fristil i Gällivare lördagen den 24 November. Tipsstopp är preliminärt klockan 10.30 på lördag. (svensk/norsk tid).

Är du ny på Skidpepp? Ja då ska vi förklara. Skidpepptipset är ett tips (inga pengar inblandade) där bloggens läsare kan tippa på alla lopp i världscupen samt mästerskap för att sedan i slutet av säsongen kora en segrare. Det är lätt att tippa (man drar bara personen över från vänsterkolumnen till högra) samt mkt roligt!

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar nedan. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats.

Obs! Ni måste tippa de fem första både damer och herrar nedan (pga worldofXC:s system), dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i Skidpepps tips. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Startlistorna finns här på FIS:s hemsida när de släpps.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.

Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills