Landslaget i uppförsbacke

Nej det går inte utför för landslaget som rubriken antyder. Istället är det så att vårt kära landslag är på läger i Grönklitt och skidpepps utsända paparazzireporter (nåja) Martin tog några bilder och film som dyker upp här imorgon (när jag är tillbaka i stan igen). Martin:

Idag kördes någon form av träningstävling från Orsa till toppen av Grönklittsbacken, nästan 500 meters stigning. Herrarna körde massstart. Hellner och Olsson ryckte lite tätt följda av Richardsson. Därefter kom Jönsson, Halfvarsson och (Jens eriksson?). Teodor Peterson var lite på efterkälken. Bilderna (som kommer imorgon) är tagna en bit innan fryksås och filmen när ”bara” själva grönklittsbacken är kvar.

Damerna körde intervallstart vad jag kunde se. Charlott såg ut att ha gått starkast. Falken såg sliten ut.

Inte undra på att Falco såg trött ut med tanke på allt hon varit med om förra säsongen. Tack Martin!

Etiketter: