Bränholm tar Karlssons plats

Något jag hade missat var att det nu är helt klart att Jonas Karlsson slutar kommentera längdskidor eftersom hans far numera är längdchef. Ersättaren heter Ola Bränholm, alltså inget nytt ansikte på SVT. Bränholm har vi sett en hel del tidigare när han gjort intervjuer och små reportage kring längdskidor, så vad gäller hans kunskap inom sporten är det nog ingen fara. Däremot har jag för mig att jag hört honom kommentera något lopp för ett par år sen vilket kändes mediokert. Å andra sidan var nog det bara ett inhopp och då är det nog rätt så omöjligt att prestera på topp.

Till sportexpressen säger Bränholm:
”Det känns jätteroligt, helt fantastiskt. Jag älskar skidor och har jobbat mycket med sporten tidigare. Så det är kul och ärofyllt.”

Vi håller tummarna att Ola axlar rollen på bästa möjliga sätt!

Etiketter: