Skidpepptipset: Etapp 2 10/15 km jaktstart

Resultat prologen:

1. Kowalczyk
2. Björgen
3. Brodin

1. Northug
2. Cologna
3. Manificat

Tipsomgångvinnare:

8 p: Martin V, Tolsrav, Sofia och Katoffelknödel
6 p: 11 tippare

Hela totalställningen just nu – Tolsrav leder nu med 4 p och Sofia som missade första omgången närmar sig toppen, hon blir farlig!

Nu gäller det att tippa 10/15 km jaktstart klassisk stil imorgon fredag! Ledarna av touren startar först, tvåan startar de sekunder denne ligger efter i totalen etc. Det är målgången som räknas (och inte åktiden, det är bara under den sista etappen i slalombacken som åktiden räknas)

Tipsstopp är imorgon fredag kl 14.15 då damernas lopp börjar.

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Nyhet: Jan K har fixat så att det finns en ruta att klicka i: ”Send meg e-post med link for endring av tips” som man kan klicka i när man tippar. Då får man ett mejl med ändringslänk, praktiskt att ha till hands om man skulle ändra sig fram till tipsstopp! Tack, Jan!

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills