Skidpepptipset – 15/30 km i Davos

Till vår glädje har FIS ändrat sig och återgått till den ursprungliga planen att köra 15 respektive 30 km i Davos nu på lördag! De ändrade ju för några dagar sedan till 10/15 km på grund av snöbrist men sen det fallit mycket snö fick arrangörerna till det och den gamla 7,5 km-slingan kan användas (lär visst inte ha använts i Världscupen under flera säsonger). Dvs två varv för damerna och fyra för herrarna i fristil med intervallstart.

Tipsstopp är på lördag kl 12.15 då damernas lopp startar.

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Startlistor: Damer / Herrar

Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet. Givetvis är nya tippare välkomna!

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Vid problem – skriv en kommentar så löser vi det!


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills