Jönsson fortfarande osäker

Läser på Emil Jönssons blogg att han fortfarande inte vet om han kommer att kunna köra i helgen. Själva skadan är läkt men pga den tidigare trasiga muskeln har han överansträngt andra muskler runt om lite vilket gör att han måste vara försiktig. Han skriver:

”Och det är det här problemet som jag måste få ändring på innan jag kan köra max och prestera bra. Man vill att kroppen ska ”lära” sig att arbeta normalt igen. Och det kan ta allt från 2 dagar till 10 dagar… ingen vet utan det är bara att hoppas att musklerna lär sig fort helt enkelt.”

Dock spelar det ingen roll för själva truppen till Düsseldorf eftersom han ändå har en friplats. Han fortsätter:

”Så kanske kommer jag hinna komma tillbaka till helgens tävlingar i Dusseldorf eller så blir det här i Davos om 2 helger som jag kör igång…”

Vi måste alltså vänta till bara några timmar innan starten på lördag för att veta om grabben trär på sig trikåerna.

Etiketter: