29 november 2011, av Oskar

Jönsson fortfarande osäker

Läser på Emil Jönssons blogg att han fortfarande inte vet om han kommer att kunna köra i helgen. Själva skadan är läkt men pga den tidigare trasiga muskeln har han överansträngt andra muskler runt om lite vilket gör att han måste vara försiktig. Han skriver:

”Och det är det här problemet som jag måste få ändring på innan jag kan köra max och prestera bra. Man vill att kroppen ska ”lära” sig att arbeta normalt igen. Och det kan ta allt från 2 dagar till 10 dagar… ingen vet utan det är bara att hoppas att musklerna lär sig fort helt enkelt.”

Dock spelar det ingen roll för själva truppen till Düsseldorf eftersom han ändå har en friplats. Han fortsätter:

”Så kanske kommer jag hinna komma tillbaka till helgens tävlingar i Dusseldorf eller så blir det här i Davos om 2 helger som jag kör igång…”

Vi måste alltså vänta till bara några timmar innan starten på lördag för att veta om grabben trär på sig trikåerna.

7 kommentarer till ”Jönsson fortfarande osäker”

Hoppas grabben trär på sig trikåerna!
Och visst är det så att SVT sänder den här helgen?

Inlagd: 2011-11-30, 17:17
Skriven av: johan

SVT visar allt förutom tävlingarna från Finland.

Inlagd: 2011-11-30, 18:16
Skriven av: SweTor

Såg TV4:as sändningar från Skidskytte WC.
Kan väll säga så här: Det var inte bara dom svenska skidskyttarna som gjorde dåliga och nervösa insatser. Så var det med TV:as reportrar oxå. Onödigt mycket reklam. Hoppas att det blir bättre framöver på alla fronter.

Inlagd: 2011-11-30, 23:57
Skriven av: Sten

Sten: Tyckte att fyran lyckades riktigt bra med skidskyttepremiären. Kommentorerna var flera ggr bättre än de som kommenterade längd i Kuusamo. Däremot håller jag med om reklamen, jätteirriterande och då tittade jag ändå på tv4 premium utan reklam men de tjatade hela tiden när de bytte från tv4 till premium och vive versa.

Skönt att längdskidåkningen är tillbaks där den ska iaf.

Inlagd: 2011-12-01, 09:14
Skriven av: Maria

Såg inte skidskyttet igår men om man läser TV4 sports facebook vägg http://sv-se.facebook.com/tv4sport så har jag inga större förhoppningar inför dagens sändningar. Det enda som jag ser som positivt att är att slippa Ulfbåge och Grenemark.

Inlagd: 2011-12-01, 14:32
Skriven av: Loyd

Jönsson ställer inte upp i helg…

Inlagd: 2011-12-01, 18:57
Skriven av: Andreas P

Börjar låta som när höjdhoppare står över tvälingar inför mästerskap. ”Hade det varit VM idag hade jag tävlat”. Sen ställer de ändå inte på mästerskapen. Börjar bli orolig för grabben. Hade stora förhoppningar, framförallt vad gäller Roglas masstart men nu börjar det bli ont om tid.

Inlagd: 2011-12-01, 19:41
Skriven av: JonasE

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values