01 mars 2011, av Oskar

Ingemarsdotter tappade också utför…

Ida Ingemarsdotter skrev igår på sin hemsida om sina skidor:

”Kommer i mål är trött och sliten, traskar genom mixzon och svara på frågor. Självklart kommer frågan hur var skidorna? Eftersom jag inte har åkt med någon annan under mina 10km så har jag inget att jämföra med. Och har inte upplevt något att valla legat i eller så. Utan okey, får senare se resultatlista och annat å ser något som jag inte brukar göra… Tappar utför, den delen brukar normalt vara min styrka…”

Jobbig läsning! Men, hon understryker (i dubbel bemärkelse på hemsidan):

”Men jag vill understryka jag valde de skidor jag trodde på och det är mitt ansvar att välja skidor när jag göra det sista testet innan, detta sker självklart i samspråk med min vallare men jag väljer!”

5 kommentarer till ”Ingemarsdotter tappade också utför…”

Tja, vi får väl skicka valla teamet till GBG nästa gång vi ska på ett mästerskap nära hav och strand. Men jag tror dem kommer igen. Snart är det dags för skate och där är vi i framkant vad gäller vallning/slipning!

Inlagd: 2011-03-01, 11:08
Skriven av: Gunnar

HA HA HA. Patetiskt trams. Oj, så de skyddar dessa eländigt usla vallare.
Om det fenomenala vallateamet hela tiden ger kanonskidor och åkarna ändå i lopp efter lopp efter lopp väljer det usla paret, undrar man ju varför. Uppenbarligen är åkarna utvecklings-störda och borde ställa upp i handikapp OS. Skicka hem hela truppen och anmäl dom till Paralympics

Inlagd: 2011-03-01, 14:04
Skriven av: gnällspik

Förlåt! Skrevs i ursinne. Om man bara kunde editera och plocka bort kassa inlägg. Sorry!

Inlagd: 2011-03-01, 14:41
Skriven av: gnällspik

gnällspik:
Inlägget var inte bara kass, det var fullständigt idiotiskt. Och det ur många synpunkter faktiskt.

Inlagd: 2011-03-01, 15:05
Skriven av: Tobbe H

Moderator får gärna ta bort det, vore skönt. Moderator: Ta bort om möjligt.
Nej,det var ingen höjdare Tobbe H.

Rensa inlägget

Inlagd: 2011-03-01, 19:04
Skriven av: gnällspik

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values