La Clusaz-tipset!

laclusaztipset.jpg

Ny helg, nytt tips. Ni har önskat att få tippa stafetten också men nja, vi skippar den. Dels för att det blir mer att göra och dels för att det är för lätt! För få nationer krigar ju om segern. Då kanske ni säger ”Ja men Marit kommer ju ändå bara att vinna – busenkelt”. Jo kanske det men på herrsidan är det helt andra bullar. Så vi håller oss alltså till masstartsloppen på lördag.

Som vanligt tippar ni pallen i både dam- och herrloppet. Vill ni diskutera val och annat kring tävlingen gör ni det i Inför La Clusaz-tråden.

Riktmärken på vägen. På bettingsidan Betclic.com drar man inte in mycket pengar om man satsar på Bjørgen: 1,38 gånger pengarna! Näst lägst odds har Kowalczyk. Därefter kommer Charlotte Kalla med sex gånger pengarna! Eller så gamblar man och satsar hela sin förmögenhet på Anna Haag. Vinner hon är man 39 gånger rikare!

På herrsidan är det lite jämnare odds. Northug och Cologna har lägst odds med 2,5 gånger pengarna. Därefter kommer Legkov. Fjärde lägsta odds går till Marcus Hellner som ger hela 5 gånger pengarna! Kanske kan vara värt att spela? Eller så drämmer man till med Daniel Rickardsson: 50 ggr pengarna!

Lycka till! (Jag tror på svenskarna!)

Etiketter: