Tipsresultat för sprinten i Düsseldorf

1×2.png

Den här gången var det mer svårtippat än vanligt. En som gjorde många besviken var Petra Majdic som inte tog sig upp på pallen vilket kostade många av oss poäng. Skrällen Fulvio Scola var det inte någon som hade placerat på pallen och än så länge har ingen tippat en helt korrekt rad, kanske kommer det i Davos.

Helgens vinnare blev en ensam sådan, nämligen Markus med 7 friska poäng. Snyggt! Tvåa blev Gustis med sex poäng. Markus satte hela dampallen plus Jönsson vilket får ses som imponerande i en händelserik sprint.

Fortfarande Iklädda den gula skidpeppledartröjan i totalen är Göran och Paul. Helgens vinnare Markus som drog ihop hela 7 poäng får nu också dra på sig ledartröjan som alltså delas på tre personer. Men precis som Anders Borg tidigare sa ”hungriga vargar jagar bäst”.

Håll utkik efter nästa tävling!

Ps. Är det något ni inte tycker stämmer i listan skriv det i kommentarsfältet, lätt hänt att man räknar fel. Ds

Poängen för Düsseldorfsprinten

 1. 7p: Markus
 2. 6p:Gustis
 3. 5p:Emil
 4. 4p:Anders, Tolsrav, Caapen
 5. 3p:JA, LMG, Jon, Nisse, Maria, Frans
 6. 2p: Martin V, Göran, Paul, Gunnar, Swestam, Per, Michael, Skidjan, Modego, Gif, Stefan, Tord D, Anna, WorldofXC
 7. 1p: Joel Burman, HXL, Kent, Jonas E, Bergelius, Alexander, Jörgen, Rickard A, Zj, Jon 2, Jensa, Rastjapa, Jomar Blekås
 8. 0p:Hanne, Jossa, Lisa, Manne, Tom, O.J, Gabriel, Sten, Tor, Lasse, Filip.

Totalen

 1. 22p: Göran, Paul, Markus
 2. 20p: Tolsrav, Gustis, Markus, Anders
 3. 19p: Martin V, Jonas E, JA
Etiketter: