Stafettbiljetten säkrad för Rickardsson?

Daniel Rickardsson 2010-01-07

För ett år sen släppde det för Johan Olsson i och med första världscupsegern. Idag var det Daniel Rickardssons tur. Från och med nu har grabben tio gånger större självförtroende så räkna med att han är i världseliten för att stanna. Självklart tas ju inte stafettlaget till OS ut än, men just nu är ju hans plats säkrare än någon annan person, enligt mig. Fan, fy helvete vad grym han är!!

Sen får vi inte glömma Marcus Hellner som även han gjorde sitt bästa klassiska lopp någonsin! Femma!! VA! Vem skulle kunna tro det innan touren startade?

Synd att Mathias Fredriksson gick och blev sjuk i förrgår. Enligt honom var det från och med gårdagen som hans tour började. Nu fick han inte chansen att slåss mot Rickardsson om OS-platser. Dock tror jag inte Fredriksson hade haft en chans idag.

I totalen har Sverige nu två bland de fem bästa vilket är ju enormt starkt! Northug leder före Hellner. Rickardsson femma.

Totalställningen

Läs mer: DN, Aftonbladet

Etiketter: