Mats Larsson långsjuk

Det är inte bara jag som är sjuk alldeles för länge (jag har inte tränat sedan i juni), Mats Larsson har varit dålig sedan början av augusti. Vilken stackare! Till zsport.se berättar han:

”Jag får enorm hosta och när jag tar i så känns det som om det brinner i lungorna. Jag har även gjort allergitester eftersom vi har hund hemma, men de visade ingenting.”

Just nu väntar han på tester för Kikhosta. Som om inte det var nog har det även varit problem tidigare:

”Det krånglade mycket redan under våren och jag kom inte igång med något värt att kalla träning förrän i juni.”

Man börjar känna igen det här. Larsson verkar ha ett extremt dassigt immunförsvar vilket inte är det mest optimala som elitidrottare. Som tur är verkar han vara ruskigt bra på att komma i form trots mycket mindre träningsdos än andra. Huruvida det räcker till OS är dock tveksamt. Men men, ta nu fram era tummar och håll dom för Mats så blir det nog bättre!

Etiketter: