12 mars 2009, av Oskar

Salomon bör fixa fram lite bättre skidor till Hulån!

Som Hård och Blomman sa, Mats Larssons skidor är inte så värst bra att ha i det där vädret. Salomon verkar inte lyckats ta fram några bra nollgrads-skidor, för det verkar inte vara helt fel på vallarna insats idag. Det kan ju iofs vara så att Larsson valt att lägga på mer fästvalla än många andra vilket kan ha lett till det sämre glidet?

En kommentar till ”Salomon bör fixa fram lite bättre skidor till Hulån!”

Han var också ganska tam på krönet där alla andra tryckte på som idioter för att få fart ner i backen. Speciellt då i kvartsfinalen då han släppte flera platser just på krönet. Men visst hade han dåligt glid också…

Inlagd: 2009-03-13, 11:21
Skriven av: Frans

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values