Anna Olsson snabbast i prologen

Fem svenska herrar körde prologen i Granåsen men endast två gick vidare från kvalet: Jesper Modin och Mats Larsson. Hur kasst är inte det? Well, Teodor Peterson och Kalle Gräfnings är wc-rookies så det är väl ok, men Lind? Kom igen nu!!

På damsidan var det ju roligare för snabbast av alla i prologen var Anna Olsson! Britta Norgren och Mia Eriksson gick också vidare. Tyvärr missade Magdalena Pajala precis avancemang. Ida Ingemarsdotter gick inte heller vidare.

Nu håller vi tummarna!

Hade även fel när jag trodde att 15 norrmän skulle gå vidare, det blev bara 12… intressant att varken Hjelmeset, Kjølstad, Lykkja eller Brandsdal gick vidare. Men alltså vad är det här?! 2 svenskar mot 12 norrbaggar.

Spännande att både Northug och Cologna var så högt uppe i resultaten. Verkar som om ingen av dem tänker vika sig!

Etiketter: