Vilka åker till Lahti?!

Ikväll på min löpträning pratade jag och Kristoffer (som också skriver här på bloggen) om vilka som kan tänkas bli uttagna till tävlingarna i Lahti och det slog oss att vi inte hade någon aning än. Det enda jag vet är att Peter Larsson ska åka.

När Kristoffer undrade om kanske Lisa Larsen får åka så fick jag fjärilar i magen – tänk om det är dags? Nu så här i efterhand känns det som om Larsen tog rätt beslut när hon valde att stanna hemma från (skit-)VM. Istället för en medioker insats på VM så utklassade hon allt motstånd i skate-vasan (i sin klass). Det vore det skitkul att se henne på lördag då det är 10km skate intervallstart. Lär passa henne (och Kalla för den delen) som handen i handsken. Maria Rydqvist som tog hem stora skate-vasan borde ju också få köra.

Någon som sett någon laguppställning?

Som en del kanske märkt så sänder inte SVT helgens tävlingar utan istället får man ratta in TV4 Sport eller Eurosport.