Jag säger som Obama: Yes we can (stoppa långa tråkiga masstarter)!

Det som en gång var VMs höjdpunkter har idag blivit VMs tråkigaste lopp. Jag pratar alltså om tre och femmilen. Varför har då dessa lopp blvit tråkiga? Jo, man har gjort om dessa till masstart. Just nu orkar jag inte gå in på varför det är så sjukt tråkigt utan jag låter er istället läsa krönikör Karlssons blogginlägg på vinterstudions blogg.

Så, vad gör vi åt saken? Well ett steg kan vara att försöka få FIS-pamparna att förstå att det är en hel del folk som har tröttnat på skiten genom att återuppliva min gamla namninsamling från VM i Sapporo 2007!

Om ni inte redan skrivit under så gå in och gör det nu!

Det krävs inte mycket av er, bara ett namn, och om det kommer göra någon skillnad vet jag inte, men det är alltid värt ett försök!

Yes we can (stoppa långa tråkiga masstarter)!

PS. Jag har inget emot Northug och hans framfart i spåret utan tävlingsformen som sådan.

Uppdatering: Nuförtiden kan man inte göra en protest utan facebookgrupp. Därför har jag startat en sådan också. In och gå med!

Etiketter: