”Jag siktar mot OS”

Det var en ledsen och missnöjd Charlotte Kalla som kom till SVT efter loppet. Ju kortare svar desto mer besviken Kalla, usch, det var hemskt att se. Men med endast några minuter efter VMs slut för Kalla hade hon ett nytt mål uppsatt:

”Jag siktar mot OS”

Det känns skönt i alla fall skönt.

Några som inte heller var så glada efter loppet var norskorna Steira och Johaug som blev omspurtade på slutet och blev utan medaljer. Tydligen sämsta damprestationen i VM sedan 93.

Svenskarnas placeringar

  • 18. Charlotte Kalla
  • 26. Anna Haag
  • 49. Hanna Brodin

Britta Norgren bröt.

Nu ber vi till magbakterie-gudarna att Södergren är helt och hållet återhämtad och svintaggad inför morgondagens femmil. Jag har inga förhoppningar, men bara att se honom i loppet räcker för mig. Tydligen 50/50 chans att vi får se honom.

Läs mer: Aftonbladet