Infør 3-milen

Nu tænkte jag skriva detta inlægg med norskt tangentbord – då kanske vi bryter den svenska førbannelsen!

Dagens tremil går i fri stil før er som inte redan vet det – och sjælvklart som masstart. Sverige stæller upp med fyra tjejer varav två har varit sjuka, Anna Haag och Britta Norgren. De andra två ær Charlotte Kalla och Hanna Brodin.

Igår gick skate-vasan uppe i Sverige och då var det två tjejer som i respektive klass utklassade resten av skidåkarna: Lisa Larsen och Maria Rydqvist. Så just nu hade det varit roligt att se dessa två køra ett långt skate-lopp, men men, jag tror att de som åker kommer skøta sig vældigt bra idag.

De som førmodligen kommer dra upp tempot idag ær, førutom Kalla, Steira, Saarinen, Kowalczyk, Follis, Shevchenko och kanske några till. Jag tror att det kommer gå i rasande tempo från start så det ska bli otroligt spænnande och se vad Kalla & Co kan åstadkomma. Vi hoppas på medalj! Høgre krav ær bara dumt att stælla.

Læs mer: Aftonbladet

…och så ett litet ljus i femmilsmørkret: Sødergren ær feberfri