13 januari 2009, av Oskar

Fan vad jag älskar längdskidor

Jag måste bara säga det.

Anledningen till detta beror på den aktivitet som vi har bland kommentarerna för tillfället, framförallt nu senast till artikeln om laget till Kanada. Jo, för inom vilka andra idrotter sitter folk och är så engagerade i ett damlag? Det enda jag kan komma på på rak arm är kanske curling, och möjligtvis utförsåkning, men jag älskar verkligen att många skidtokiga skiter i om det är någon med snopp eller inte som presterar.

Fan va grymma ni är. Tänkte bara säga det, också.

2 kommentarer till ”Fan vad jag älskar längdskidor”

Jag kan bara hålla med.senaste tiden har ja sett fram emot damerna mest.

Inlagd: 2009-01-14, 21:07
Skriven av: T-björn

Jag har exakt samma inställning till skidskyttedamerna. Möjligen gillar jag det ännu mer. Och där är det inte ens svenskorna som engagerar mig mest: det är de ukrainska tvillingarna, Sleptsova, samt Khvoshtenko sen hon dunkade ned alla fem i vm-stafetten på under 17 sekunder.

Inlagd: 2009-01-15, 10:57
Skriven av: Hans

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values