26 december 2008, av Oskar

New Sweden merchandise – en recension

OKEY, det var med spänd förväntan som jag gick till posten (heter det fortfarande så?) på ICA och hämtade ut mitt paket från New Sweden. Jag hade beställt en mugg, mest för att den var billigast, och tänkte ge den till min skidtokiga syster i juklapp. Lite på skämt så klart, men ändå en ganska bra klapp om jag får säga det själv.

Paketet var väl inslaget såg det ut som, men på vägen hem från affären/posten märkte jag att det skramlade lite om min kära mugg. Eftersom det var rätt stort, paketet, tänkte jag oj har de råkat skicka två koppar? Det kan de väl inte gjort…

newsweden_mugg.jpg

Nej, de hade inte skickat två koppar. Vad som hade hänt var att örat hade gått av och samtidigt plockat med sig en bit av botten av koppen. Med andra ord, koppen var oduglig som kopp och så tokig i New Sweden är nog inte min syster så att hon kan tänka sig att få en trasig kopp. Nej, jag behöver en ny kopp!

Frågan är bara, ska jag klaga hos Posten, då de varit så orädda om min värdefulla kopp, eller ska jag klaga hos New Sweden eftersom de endast slagit in koppen i en sport-bilaga? Vad tror ni?

Sportbladet var för övrigt från den 21:a december och innehöll inte en endaste spaltcentimeter med skidor. Inte ens det kunde man vara glad för…

Nästa gång jag beställer från New Sweden blir det nog något mjukt, kanske en T-shirt…

6 kommentarer till ”New Sweden merchandise – en recension”

Skandal!

Inlagd: 2008-12-26, 15:41
Skriven av: T

Vid en första anblick verkar det som om avsändaren (New Sweden) skyddat muggen alltför klent.

Sommarjobbade på Posten för många år sedan. Då sades det att om ett paket inte klarar ett fall på en halv meter ska det skickas om ömtåligt gods. Vet inte om det gäller än idag.

Inlagd: 2008-12-26, 22:55
Skriven av: Jörgen

Så jag ska kontakta New Sweden alltså och be dom skicka en ny?

Inlagd: 2008-12-27, 00:09
Skriven av: Oskar

Oskar – ja jag tycker det (IMHO). Bifoga bilden ovan med deras tunna ”inslagning” – som inte alls är stötdämpande (och inte tål några som helst fall).

Hade de ryckt ut Sportbladetsidorna var för sig, skrynklat dem och lagt omkring muggen i paketet hade det varit betydligt bättre (än att slå hela tidningen runt muggen).

Inlagd: 2008-12-27, 00:48
Skriven av: Jörgen

oooo, vilket misstag!
Beställ en mössa på bryntes.se istället, den kommer garanterat hem hel i postlådan. Dessutom värmer den bättre än en trasig kaffekopp:-)
Å glöm inte att du stödjer diabetesforskningen med 11 spänn också!! Gott Nytt År, Kungjävel..!

Inlagd: 2008-12-27, 20:41
Skriven av: Diabetiker´n

Ja, jag skulle köpt en mössa istället… Problemet är att min syster inte är så förtjust i rosa! Fast den kanske inte är så baby-rosa som jag trott?

Det är i alla fall ruggigt meta med en bild på en mössa på en mössa!

Inlagd: 2008-12-28, 00:46
Skriven av: Oskar

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values