New Sweden merchandise – en recension

OKEY, det var med spänd förväntan som jag gick till posten (heter det fortfarande så?) på ICA och hämtade ut mitt paket från New Sweden. Jag hade beställt en mugg, mest för att den var billigast, och tänkte ge den till min skidtokiga syster i juklapp. Lite på skämt så klart, men ändå en ganska bra klapp om jag får säga det själv.

Paketet var väl inslaget såg det ut som, men på vägen hem från affären/posten märkte jag att det skramlade lite om min kära mugg. Eftersom det var rätt stort, paketet, tänkte jag oj har de råkat skicka två koppar? Det kan de väl inte gjort…

newsweden_mugg.jpg

Nej, de hade inte skickat två koppar. Vad som hade hänt var att örat hade gått av och samtidigt plockat med sig en bit av botten av koppen. Med andra ord, koppen var oduglig som kopp och så tokig i New Sweden är nog inte min syster så att hon kan tänka sig att få en trasig kopp. Nej, jag behöver en ny kopp!

Frågan är bara, ska jag klaga hos Posten, då de varit så orädda om min värdefulla kopp, eller ska jag klaga hos New Sweden eftersom de endast slagit in koppen i en sport-bilaga? Vad tror ni?

Sportbladet var för övrigt från den 21:a december och innehöll inte en endaste spaltcentimeter med skidor. Inte ens det kunde man vara glad för…

Nästa gång jag beställer från New Sweden blir det nog något mjukt, kanske en T-shirt…

Etiketter: