Stattin slutar!! (en favorit i repris)

I förrgår kunde man läsa på skidor.com att Gunde Svan bestämt sig för att säga upp alla ledarna inom skidförbundet. Dock mest för att kunna göra förändringar och det betyder inte att alla ska sluta. Man skriver:

”För att bygga framtidens landslag har Gunde Svan nyttjat klausulen i ledarstabens anställningskontrakt som ger möjligheten att under de två första veckorna i april säga upp kontrakten. Därmed inte sagt att det behöver bli några personella förändringar i slutänden.”

Nu visar det sig att åtminstone en av de ”uppsagda” har valt att hoppa av helt, och det är herrlandslagets förbundskapten Bengt Stattin. Han säger till SVT Sport:

”Jag känner väl inte riktigt att jag fått det gensvar som behövs. Kanske är jag inte riktigt den utpräglade förbundskapten som behövs, jag kanske inte riktigt passar in i den här rollen.”

Det känns helt klart som om en repris på förra året. Då var det Bråten. Och året två år innan dess (Peken)!! Nu får man fan skärpa sig! Jag hoppas Gunde har koll på läget och ser till att fixa en organisation som alla är nöjda med för nu får det vara slut på avhopp och sparkningar. Vi behöver en ledning snart som fan så att man kan dra igång en grym jävla barmarkssäsong!

Uppdatering: SVT har intervjuat Gunde om läget.