03 april 2008, av Oskar

Stattin slutar!! (en favorit i repris)

I förrgår kunde man läsa på skidor.com att Gunde Svan bestämt sig för att säga upp alla ledarna inom skidförbundet. Dock mest för att kunna göra förändringar och det betyder inte att alla ska sluta. Man skriver:

”För att bygga framtidens landslag har Gunde Svan nyttjat klausulen i ledarstabens anställningskontrakt som ger möjligheten att under de två första veckorna i april säga upp kontrakten. Därmed inte sagt att det behöver bli några personella förändringar i slutänden.”

Nu visar det sig att åtminstone en av de ”uppsagda” har valt att hoppa av helt, och det är herrlandslagets förbundskapten Bengt Stattin. Han säger till SVT Sport:

”Jag känner väl inte riktigt att jag fått det gensvar som behövs. Kanske är jag inte riktigt den utpräglade förbundskapten som behövs, jag kanske inte riktigt passar in i den här rollen.”

Det känns helt klart som om en repris på förra året. Då var det Bråten. Och året två år innan dess (Peken)!! Nu får man fan skärpa sig! Jag hoppas Gunde har koll på läget och ser till att fixa en organisation som alla är nöjda med för nu får det vara slut på avhopp och sparkningar. Vi behöver en ledning snart som fan så att man kan dra igång en grym jävla barmarkssäsong!

Uppdatering: SVT har intervjuat Gunde om läget.

6 kommentarer till ”Stattin slutar!! (en favorit i repris)”

Ja nu känns det viktigt att ledningen verkligen tar sig tid att lyssna på de aktiva och det hoppas jag blir verklighet nu när Gunde finns med. Damlaget har ju inte haft det lika rörigt utan där känns det som det varit mer kontinuitet och det känns som det givit resultat.

Bråten var dock förbundskapten i två år iallafall så vi har inte sparkat en per år, utan det var 2005 som Peken fick gå och 2007 för Bråten.

Inlagd: 2008-04-03, 09:52
Skriven av: Andreas

Att Bengt skulle välja att gå själv eller få sparken kändes inte som någon högoddsare. Missnöjet med honom har ju varit stor redan från start och nu hoppas jag att de hittar någon riktigt bra förbundskapten som kan hålla ihop landslaget och få dem att hitta harmonin igen!
Mitt ”insider-tips” är att det blir Lasse Jonsson som får ta över rollen.

Inlagd: 2008-04-03, 11:01
Skriven av: Kattis

Andreas: Ja just det! två år hann ju Bråten faktiskt med. Fel av mig.

Inlagd: 2008-04-03, 12:15
Skriven av: Oskar

Stattin HAR JU FÅTT HÖRA KLAGOMÅL FRÅN ALLA HÅLL I ÅR SÅ INTE KONSTIGT HAN SLUTAR.

JAG GISSAR ATT JOCKE BLIR KVAR FÖR DAMLANDSLAGET HAR JU INTE HAFT SÅ STORA PROBLAM SOM HERR LANDSLAGET OCH SEN KANSKE DET ÄR HERRARNA SJÄLVA SOM HAR PROBLEM OCH INTE Stattin.

Inlagd: 2008-04-03, 18:34
Skriven av: Andreas

Här har vi caps-lock inne!

eurosport.se säger Jocke om han kommer stanna: ”Det beror på helheten och hur vi kommer att jobba i framtiden. Jag kan bara säga att jag har haft tre oerhört roliga år med damlandslaget”

Inlagd: 2008-04-03, 23:46
Skriven av: Oskar

Haha jo jag vet tänkte variera lite mot hur man egentligen skriver.

Länk till dagens NSD om detta ämne men inget nytt egentligen.

http://www.nsd.se/artikel.aspx?artid=88907&cat=2&pageIndex=0&arkiv=False

Inlagd: 2008-04-03, 23:59
Skriven av: Andreas

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values