01 mars 2008, av Oskar

Jocke jagar poäng i Lahti

jocke.jpg

För att inte Sveriges damer ska förlora en plats inför nästa säsong i världscupen bör Lina Andersson eller Sara Lindborg komma bland de 30 bästa i morgon. Det är TT som pratat med damtränaren Jocke Abrahamsson som säger:

”vi har kniven mot strupen just nu”

Eftersom så många av de svenska landslagstjejerna varit sjuka eller skadade denna säsong har väldigt få hamnat bland de trettio bästa i de traditionella sammanhangen. Det är alltså kvoten på 5 startande som kanske minskas till 4 om inte de ovan nämnda kör bra. Men skulle de inte klara uppgiften i morgon så är det inte helt kört än, för det finns några tävlingar kvar att försöka med, 30km i Holmenkollen och sedan vc-avslutningen i Bormio. Tyvärr går avslutningen samtidigt som SM så Jocke vill ju helst inte behöva skicka ner någon dit i onödan.

Läs mer: DN

En kommentar till ”Jocke jagar poäng i Lahti”

[…] Det tråkigaste av allt är helt klart att Sofia Bleckur hamnade på en 31:a plats idag. Som jag nämnde igår var det viktigt att någon annan än Charlotte Kalla och Hansson tog världscuppoäng idag. Hade […]

Inlagd: 2008-03-02, 18:02
Skriven av: » 1.5 sekunder från 5-kvoten « Skidpepp

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values