Forza Andorra

Måste säga att jag blir jäkligt trött på att höra Porromaa stå o spy galla över Altimiras idag. Det var ju samma tendenser under VM. Då var halva klungan jävla töntar och det slängdes skidor till höger och vänster.

William borde passa på att ta en kvällskurs tillsammans med Charlotte ikväll när hon ändå är ledig imorgon kring hur man uppför sig efter lopp även trots att man är besviken.

Sen går det några timmar och då är både Burman och Halfvarsson ute och vevar mot världens minsta skidlandslag Andorra och dess (enda) storstjärna Altimiras.

Jag kanske har missat nåt tidigare men inte har jag sett han köra osportsligt tidigare. Det kommer ju alltid finnas osmidiga åkare. Kowa var ju en och det finns såklart andra man bör hålla koll på när man åker i en klunga. Men så länge man inte förstör för någon annan med uppsåt då bör de svenska herrarna helt enkelt hålla truten och sluta gnälla. Vi ska inte sänka oss till att hålla på med dessa hånande kommentarer. Det kan vi gott överlåta till storebror i väst som håller den traditionen levande. Skärp er för f**.

En eloge till Niskanen som väntade in tävlingens sista blåbär idag. Olympisk anda när den är som bäst. Blir så jäkla glad när jag ser sådant.

Altimiras har tydligen en svensk kusin. Läser han här på bloggen kanske? Vem är han, mystiken tätnar.

Nu håller jag på Andorra i stafetten!!!!! :)