Dyvik till OS – Hagström blir hemma

VM-fyran Johanna Hagström lämnas utanför OS-truppen och Anna Dyvik är nu istället klar för att tävla i OS. Har ju varit extremt tajt mellan dessa och Dyvik placerade sig ju lite bättre än Hagström i fristilssprinten för någon dag sen. Så på många sätt är det väl rimligt.

Det enda jag kan fundera på är ju det faktum att Hagström, enligt mig, har en en högre högstanivå. All lycka till till Anna i OS men medalj lär hon inte kunna ta om det inte blir ett Bradburylopp. Hagström känns ur form och hade hon hittat den närmare OS är hon ju en klar medaljoutsider.

Hade gärna avvaktat lite med den här uttagningen. Det är ju en sprint till i touren även om den går i klassisk stil men ändock. Är ju trots allt viss tid kvar till OS. Tänk om Hagström står på pallen i övermorgon och så får hon inte åka till OS. Knepigt. Men grattis Anna och Hagström får kämpa vidare, tur hon är ung.