Tour de Ski – Etapp 2

Här kommer diskussionstråden för den andra tävlingsdagen i touren. 10/15 km klassiskt med intervallstart. Upp till bevis för Frida idag. Ska hon vinna touren behöver hon nog trycka till Diggins rejält idag när det inte är masstart. Diggins kan ju få det jobbigt i klassiskt.

Det luktar vallaföre också. Huvva. Idag håller jag extra tummar för Calle och Kalla. Kalla och flera svenskor har ju tidiga startnummer, kanske blir det någon bra rygg för Kalla att ligga efter i snöfallet på andra varvet. Är ju en 5 km slinga vilket är kul men mindre chans till ryggar då kanske. Kan Calle blir 15 gubbe och Kalla 7 dam så är min dag gjord. Får bli ett extra öga på Fis Live för i spåret lär vi knappt få se dom.

Ebba står nog på pallen idag.

Och som Tobbe H skrev så är det kanske sista gången vi får höra Blomman och Håård kommentera världscup. Trist. Sen start idag, hatar det, vad ska man göra fram till dess.