Nytt rekord i Hallstaberget

När sommaren är som hetast är det ju kanske inte så mycket att rapportera om från skidvärlden. Men det är ändå lite kul att följa våra åkare över sociala medier och se vad som händer. Mycket bad och jordgubbar verkar det ha blivit för dom också.

En kul mininyhet är ju att rekorden i backrusningen uppför Hallstaberget nu innehas av firma Porromaa/Karlsson. William har tydligen slagit Rekordet som enligt Porromaa varit i Dan Marsch ägo. Namnet Dan Marsch kände jag bara igen eftersom han har lite skidkurser mm nära där jag bor. Gissar att det är samma person. Nån som har mer koll på honom? Tydligen ett 30 år gammalt rekord.

Man ska väl inte hetsa upp sig över den typen av nyheter men det är klart att det känns inspirerande att WP som avslutade säsongen så fint verkar vara i fin form redan nu!

Tillbaks till hängmattan så hörs vi framöver !