En underbar stafett

Vilken stafett idag. Den hade verkligen allt. Bortvallningar, ryck i backar, snöoväder och väggningar. Tänk om det alltid fick vara så här spännande.

Är ju som ingen fan av Iversen, snarare tvärtom. Men vilken sträcka han bjöd på. Och jag vill inte tänka på vad Välbe kommer bjuda Yakimushkin på. Det kommer varje fall framstå som sockervadd jämfört med Linn Svahns straffintervaller.

Och Sverige. Trist att det inte finns fyra medaljer idag för det var de värda. Från första gubbe till sista. Burman, Svensson och Porro gör 5+ insatser tycker jag utifrån sina förutsättningar. Gissar att Porro är gruvligt besviken men inte jag. Första gången på flera år som man känner stolthet över svenska laget på distans. Låt det här bli en vändpunkt.

Kul och på bra humör blev man trots att det slutar som det alltid gör. Men va fan. Skit i det. Nu tar vi helg och njuter av de sista loppen. God Jul!