Oberstdorf 2021 – Herrstafetten

Svårt att ladda om inför herrstafetten efter den märkliga och sorgliga damditon. Tyvärr lär väl morgondagens stafett också bli en rätt enformig norsk uppvisning. Vi får väl se om Bollen & co kan bjuda upp till nåt slags motstånd.

Måste ändå säga att svenska herrarna har gjort ett bra VM hittills. Både Burman och Poromaa har överträffat mina förväntningar och är ju inte jättelångt borta från att utmana om pallplatser. Med en helt perfekt dag kanske kanske vi kan bråka om en bronsmedalj, mycket hänger ju såklart på Häggström på första och Svensson på andra. Har vi smyghäng då så kan det bli roligare än idag. Mustaschlösa-Poromoaa verkar vara ju ha pannben också, det gillar man ju.

Vallarna lär vara extra nervösa, gissar att osäkerheten sprider sig efter dagens skit. Nu måste det bli bättring till helgen så vi får en fin avslutning på det här.

Etiketter: