Inreseförbud från Norge – hur går det för skidspelen?

En märklig säsong det här som riskerar att bli ännu märkligare. Norge har hittills valt att avstå många tävlingar i världscupen bland annat Tour de Ski. Idag var de till slut tillbaka på startlinjen. Nästa helg vankas det skidspel i Falun och nu finns risken att baggarna får stanna hemma igen.

En mutation av Coronaviruset sprids i Norge och Mikael Damberg meddelar att man planerar införa ett inreseförbud från Norge redan från måndag. Inte många timmar kvar alltså. Nån som vet hur Norge har planerat kommande veckan? Drar de direkt från Lahti till Sverige?

Vad händer med norska truppen annars då. Ska man ta sig över gränsen i lönndom som under kriget eller ska man dra direkt från Lahtis innan beslutet är fattat. Vi får se hur det går.

Har mailat arrangörerna om en kommentar. Återkommer om/när svar kommer!