Volkswagen Cup – Kalla, Thorn och Burman gör comeback

I helgen inleds Volksvagen Cup som kommer att avgöras under fyra helger i vinter. Kalla gör comeback i spåren efter tävlingen senast i Östersund. Då gick det ju sådär så det ska bli kul att se om det har blivit nån bättre fart under fötterna.

Har inte sett några färdiga startlistor än så vi får väl se hur konkurrensen ser ut men det verkar utifrån anmälningarna att många duktiga svenskor ställer upp. Bland annat kan vi mäta Kalla mot både Dyvik, Henriksson, Modig med flera. Förutom Kalla så kommer även Viktor Thorn och Jens Burman att ställa upp. De ställs mot bland annat rutinerade Rickardsson. Alla tre dras säkert med ett dalande självförtroende just nu. Förhoppningsvis kan de vara i toppen eller vinna i Östersund i helgen och på så sätt ladda om till Lahtis och Falun längre fram!

Blir man inte mätt på skidor från Val di Fiemme ska man tydligen kunna ratta in Östersundstävlingen på sidan tv.skidor.com

Imorgon åker Kalla och grabbarna 15 respektive 30 km masstart. Herrarna startar 8.55 och damerna 11.25.
På lördag är det klassisk sprint och på söndag 10/15 fritt.

Länk till banprofil

Anmälda