Avslutningen i Bruks

För många av åkarna har säsongen redan avslutats, världscupen är färdigkörd sedan länge och ”stora” SM är genomförd. Det körs dock fortfarande lopp här och där och det återstår ett sista litet SM – i sprintstafett nu på torsdag i Bruksvallarna, en del av Fjälltoppshelgen. Flera av åkarna i landslaget kommer att åka.

På damsidan är Ulricehamns IF regerande svenska mästare i sprintstafett genom Falk och Nordström. På herrsidan IFK Umeås Peterson och Silfver. Under fredagen körs så kallad supersprint (100 m) och under lördagen fjälltoppsloppet (35 km). Under söndagen får barn tävla mot stjärnor i skicross i Knallcrossen. Ska finnas direktsändningar via webben.

Programmet i Bruksvallarna:

Torsdag 12 april
10.00 SM i sprintstafett (F)

Fredag 13 april
12.00 Prolog supersprint 100 m (F)
13.30 Finaler supersprint

Lördag 14 april
09.00 Lilla Fjälltopploppet (F)
11.00 Fjälltopploppet (F)

Söndag 15 april
09.00 Knallcrossen

Länk till Fjälltopphelgens webbplats:
http://www.fjalltopploppet.se/