03 januari 2015, av Oskar

Skidpepp nedstängt!!

One.com, vårt webbhotell, tyckte Skidpepp hade allt för många kommentarer och tänkte att det var spam-fest. Visst har jag en del spam-kommentarer som fastnar i mitt spam-filter men ni får ta åt er äran över att man trodde att det var onaturligt många kommentarer på sajten!

2 kommentarer till ”Skidpepp nedstängt!!”

Wow… det brukar ju vara enormt mycket mer kommentarer härinne under årens lopp. Kan det vara så att trafiken/kommentarerna minskat under den här säsongen så det räcker med en spike i samband med touren för att det skulle slå slint?

Inlagd: 2015-01-03, 13:20
Skriven av: Joel Burman

Kul!

En annan sak angående sidan: varför finns det ingen ”Svenska poängtagare säsongen 14/15”? Saknar den sidan väldigt mycket, speciellt nu när TdS börjar och många platser ska säkras. Eller finns det en liknande lista någon annanstans som man bör vända sig till istället?

Inlagd: 2015-01-04, 01:00
Skriven av: toriv

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values