Skidpepptipset, Tour de ski- Etapp 6, 5/10 km klassisk stil

Här tippar vi dagens lopp i klassisk stil. Tipsstopp är 11:00 idag lördag.
Jag är medveten om att tipset läggs ut sent denna gång, men de flesta vet nog hur man lägger in tips direkt via Jans sida. Jag hoppas ni har överseende med detta för denna gång.

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills