Lindborg skejtade raka vägen till OS?

Alltså brukar inte Sara Lindborg vara bäst i klassisk stil? Det hon gjorde idag var ju helt magiskt!! Hon körde upp sig från 24:e plats vid start till 10:e i mål!! Och förmodligen snabbaste tid av alla på hela banan. Hon bränner alltså förbi Steira, Diggins, Roponen, Smutna mfl. Lovin it!

Om nu Lindborg fortfarande är bäst i klassisk stil kan det ju bli ruggigt kul i morgon också! Men jag är nöjd bara med vad Sara gjorde idag. Bortsett från Saarinen så ligger de flesta framför henne minst 40 sekunder fram så vi får nog sikta in oss på att Lindborg ska jobba på att hålla sin plats snarare än att plocka. Men hur som helst kan dagens besked betyda att vi har ännu en kugge till OS-stafetten vilket är så himla viktigt!

Bra åkt av Anna Haag också som hängde med Lindborg & Co nästan hela vägen in i mål. 15:e i mål. Maria Rydqvist med sin karakteristiska spurtskejt på fyrans växel åkte också upp sig rejält idag. Från 48:e plats till 27:e. Bravo!

Mycket starkt av Jacobsen som lyckades hålla alla bakom sig idag. Ju mer tid hon har på Johaug desto mer spännande blir det! Dock tror jag att Johaug kommer plocka en del i morgondagens lopp som går med individuell start, eller hur?

Nu peppar vi inför herrloppet. Glöm inte GPS-trackingen!

Etiketter: