Angående herrstafetten

I helgen har jag knappt hunnit med att se loppen, men jag fick ta del av en ganska spännande herrstafett som tyvärr slutade lite tråkigt. Tråkigt eftersom det inte blev rättvisa förhållanden på upploppet. Jag menar, Röthe skulle ju vara mycket gladare segrare om han lyckades spurta ner resten av motståndet om de hade haft en chans att göra det. Nu föll Chernusov och Hellner blev stängd. Röthe hade ju gott och väl kunnat ta korridor två och sluppit allt detta strul (och hopplösa kommentarer om att det var taktiskt perfekt från den alltid så halvkorkade Sundby).

Jag håller även med krönikören Karlsson som anser att upploppet är för kort och har en för snäv ingång vilket i sin tur gör att det lätt blir som det blir. Ny sträckning nästa gång, tack! För övrigt rätt tråkigt att titta på skidlopp som ser ut att gå på kalfjället/åker. Jag vill ha träd.

Till sist måste jag säga att det känns riktigt grymt att vi har sex herrar som krigar om stafettplatserna i VM. Det betyder att vi kan få sjuktdomar i laget men ändå vara med i medaljstriden! Grymt!