Jag gläds åt…

Jag gläds åt Legkov som äntligen får kliva upp högst på pallen i touren. Han påminner mig väldigt mycket om Anders Södergren med sin härliga dragvilja och starka motor. Väldigt välförtjänt!

Jag gläds åt att Steira hamnar på pallen. Förra säsongen var bedrövlig med ätproblem och spruckna förhållanden. Nu är den skidande pinnen tillbaka vilket är fint.

Jag gläds åt att Marcus Hellner faktiskt var snabbast av alla upp till toppen av fjället idag. Till och med under 30 minuter, nytt banrekord! Trots att han inte var med i fighten om segern tror jag många av hans konkurrenter redan nu börjar känna sig knäsvaga inför att möta honom nästa år. Lycka till Petter, säger jag bara.

Jag gläds åt att vi har en ny damåkare av klass i Emma Wikén. Med ett brett leende slutar hon aldrig att överraska. In i stafettlaget redan denna säsong? Haag känner sig nog rätt hotad.

Jag gläds åt att Johan Olssons luftrör pallar en hel tour. Inte nog med det, han visar att bergsbestigning verkar vara hans grej! Sjunde tid idag är riktigt bra.

Jag gläds åt att Calle Halfvarsson går för seger i varje etapp han ställer upp i. Inga fåniga fegöppningar utan full rulle varje gång. En dag håller det hela vägen. Stafett-aspirant?

Till sist gläds jag faktiskt åt att touren är slut så jag kan få tid över till lite annat i mitt liv!!

Etiketter: