Jag lider med…

Jag lider med Marcus Hellner som inte fick saltade spår i Obersdorf (det gick visst att salta i skidskyttet i förrgår) och därmed förstörde en tour som utan den fadäsen hade blivit något helt annat. Han fullständigt flög upp för Alpe Cermis idag. Helt otroligt!

Jag lider med Charlotte Kalla som fortfarande sliter med sin klassiska teknik. Det är som om kroppen gått i baklås och det bara inte går att åka bra. Kanske är det dags att byta tyngdlyftning mot smidighetsträning?

Jag lider med Marit Bjørgen som utan hjärtstrul förmodligen stått som segrare nu när vinnaren Kowalczyk visade en sådan medioker skate-form.

Jag lider med Therese Johaug som förlorade tour-segern i formdippen under näst sista etappen.

Jag lider med Emil Jönsson som föll i sprinten som var halva grejen med att åka touren. Till råga på det sabbade han för Hellner i totalen. Måste känts sådär.

Jag lider faktiskt även med Petter Northug. Det måste vara surt att inse att han måste ha minst en, kanske två minuters försprång inför den sista etappen för att kunna vinna. Eller för att citera Petter själv: ”Vegard Ulvang, hvordan kom du på ideen med en alpin bakke?”. Nästa år kommer alla utom Petter formtoppa sig mot OS. Då har han chansen! Men hur kul kommer det vara att vinna mot ett b-lag?

Etiketter: