Jönsson imponerade i kvalet

De svenska herrarna stod för en bra insats i kvalet till dagens sprinttävling. Emil Jönsson åkte till och med bäst av alla och skidade in ett par sekunder innan hemmasonen Cologna. Noterbart är att även Calle Halvarsson stod för en fin insats och blev sjua i kvalet. I vanlig ordning gjorde Hellner inte någon raketinsats utan är placerad på plats 20 nu när tävlingen startar på allvar. Men vi ska nog inte räkna bort Hellner som alltid blir farligare när han får stångas åkare mot åkare. Inte så överaskande så försvann både Rickardsson och Olsson och den sista slalombacken blir allt tyngre och brantare för dessa herrar. En extra applåd åt Anton Lindblad som blev sjuttonde – blir kul att se vad han kan göra! Nu är det dags att slå på SVT!

I videon kan ni åka med en skoter och se hur banan ser ut!