Många i ex-eliten i landslagets nya vallateam

Läser på längd.se att landslaget fått en ny, och större, organisation. Man har gått från 7 till 10 man. Dock är inte alla tio med alltid utan kallas in vid större evenemang. Delar av den nya organisationen består av ett knippe gamla toppåkare. Eller vad sägs om Mats Larsson, Martin Larsson och Rikard Andreasson? Den sistnämnde hade inte ens lagt av sin satsning när han fick förfrågan, men efter lite överväganden tackade han ja.

Först tänkte jag att det var lite konstigt eftersom de som ligger på högst nivå alltid har andra vallare som fixar biffen åt dom, men jag antar att dom har rätt så bra koll och förmodligen kommer jobba mest med att testa osv. För enligt langd.se:

”Det blir totalt tio vallare med Urban Nilsson som chef. Stefan Larsson från Gällivare blir ansvarig för glid och struktur. Mattias Berglund från Sundsvall blir ansvarig för fästet.”

Etiketter: