Hellner saknar den riktiga femmilen

Marcus Hellners blogg kan man idag läsa bland annat dessa ord:

”Alltid kul att åka i Holmenkollen, grym publik och fina banor. Måste ändå ta tillfället i akt göra min röst hörd angående att det är masstart på den här femilen. Tycker det är riktigt uselt! Saknar verkligen att få tävla en individuell femil i världscupen. Det blir ett helt annat typ av lopp då, man slipper gruffet i klungan och får kämpa mot sin egen trötthet på ett lite annat sätt. Jag önskar och hoppas enormt att det ändras tillbaka till individuell start nästa gång.”

Det intressanta här att Hellner förmodligen knappt åkt några femmilar med individuell start. Han är ju faktiskt ganska ung. Förmodligen har han åkt några SM och kanske kollen ett par gånger med individuell start, men inga mästerskap väl.

Åhh vad jag saknar gamla goa Kollen.