Karlsson ”jr” måste bort

Karlsson jr aka Krönikören aka Jonas Karlsson är son till en annan Karlsson, nämligen Ulf Karlsson som numera är längdchef. Bland kommentarerna till inlägget om farsan Ulf började man diskutera huruvida det kommer påverka Jonas Karlssons jobb som kommentator på SVT.

I morse kunde man läsa i Aftonbladet att Karlsson jr måste sluta. Personligen tyckte jag det var riktigt tråkiga nyheter vilket kanske kan låta lite förvånande med tanke på en hel del gnäll karln fått under årens lopp här på Skidpepp. Dock har min åsikt förändrats de senaste säsongerna eftersom Karlsson helt klart klivit upp flera snäpp och har blivit en värdig ersättare när Hård inte kommenterar. dock anser jag fortfarande att han är bäst på krönikor (vilket man inte sett mycket av senaste åren tyvärr).

Aftonbladet frågar om han är glad eller besviken över att farsan blir längdchef:

”Jag är glad för hans skull, självklart. Men sam­tidigt känns det såklart skittrist för min egen del. Jag ­gillar att kommentera ­skidor. Det är bland det ­roligaste jag vet. Jag skulle ljuga om jag sa något annat.”

Den näst sista meningen. Det är bland det ­roligaste jag vet. När någon säger så kan jag tycka att vafan skit i eventuell jäv!

Till slut blev jag rätt så förvånad när jag läste att Karlsson jr är 34 år, endast ett år äldre än mig. Jag hade någon idé om att han var mycket äldre än mig… konstigt det där med åldrar och public figures. T ex känns Johan Olsson så gammal och vis, men han är ju yngre än jag!

Etiketter: