Skidpepptipset: Teamsprinten i Milano

Här gäller det att tippa teamsprinten i fristil i Milano söndagen den 15 januari. Tipsstopp är klockan redan kl 09.45 samma dag. Vi tippar här på det gamla sättet dvs via kommentarer då teamsprint/stafett inte går att tippa via Worldofxc:s system.

OBS – alla ländernas två förstalag räknas! Dvs Sverige 2, Norge 2 etc går att tippa och räknas in i tipset. Tredje- eller fjärdelagen räknas dock inte!

Skulle det inträffa att t.ex Italien 4 blir tvåa räknar vi inte med det. Tredje laget blir då tvåa och fjärde laget blir trea här i tipset.

Update: Startlistor finns här!

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar i form av kommentar nedan. 2 p för rätt lag på rätt plats. 1 p för rätt lag på fel plats. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet (senaste lagda tips innan tipsstopp gäller).

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar.

Glöm inte att tippa lördagens individuella sprint (tipsstopp kl 12:00) bara!