Sprängt 100-vallen!

Idag när jag kom hem från en Ålandskryssning (fråga mig inte!) hade antalet Skidpepp-fans på Facebook äntligen klivit över 100-strecket. Härligt!

Det tycker jag vi firar med att Hellner och Kalla åker makalöst bra i morgon, eller hur!

För er som inte nöjer er med att bara titta på TV-sändningarna utan vill ha full koll inför morgondagen rekommenderar jag WorldofXC:s eminenta guider, dels åktid-statistik över de senaste årens klättringar, damer, herrar, och sedan allmän banprofil m.m. här.

Vi börjar även närma oss slutet i det stora Tour de Ski-tipset! Ser vi till hur folk tippat totalen innan Tour de Ski inleddes kan man skönja två intressanta saker. Dels att Petter helt klart är största favoriten till segern. Det var innan Cologna började visa monsterform! Samma sak gäller Kowalczyk. Ingen verkar ha tippat henne överst på pallen! Istället är det Bjørgen och Johaug som fått alla segertipsen. I morgon vet vi svaret!

På herrsidan ser mitt tips såg ut så här:
1. Cologna
2. Bauer
3. Northug

Jag hoppas jag har fel. Hellner ska in där Bauer är placerad. På damsidan:
1. Bjørgen
2. Johaug
3. Kowalczyk