Jahapp…

Det gick ju inte så bra för de svenska damerna heller. Eller, Charlotte Kalla såg ju grymt stark ut upp till krönet, men med en kombination av trötthet och lite sämre glid tog loppet slut ungefär där på toppen för henne. Tyvärr var det inte final climb idag, man skulle ju åka ner för backen också.

Vi vet att Kalla behöver mycket fäste för att åka stort uppför, så det kan ju faktiskt vara så att hon valde att kunna ligga på uppför och kanske förlora lite glid utför, det måste inte bara vara klassiskt dåligt glid.

Fast när man såg Rydqvist bli omgliden av tyskan var det som om man ville kasta ut TVn ur fönstret. Eller vänta nu jag har ju ingen TV. Och kasta ut datorn vill jag ju inte.

Konstigt att Hanna Brodin gick så ofantligt mycket sämre idag än den första prologen. Som natt och dag! Hoppas hon kommer tillbaka starkt imorgon.

Åh det hade varit så roligt att se lite mer utförsbilder idag, inte bara lite uppför innan mellantidstationen och sedan upploppet…

Och vad var dealen med alla filmare? Var de fulla? Så mycket skakiga kameror att de hade kunnat få pris för bästa Dogma-film på vilken filmfestival som helst.

Näe, man kanske ska intressera sig för någon annan sport där det går bra för svenskarna. Finns det någon sådan för tillfället? Orientering kanske, men det är ju inte säsong för det just nu…

Dagens resultat

Totalställningen