Svenskorna rasar genom fältet

Idag var revansch-dagen efter gårdagens missar (bortsett från Brodin och Kalla). De svenska tjejerna skulle plocka mängder med placeringar, men istället blev det tvärt om. Hanna Brodin föll handlöst genom fältet vilket var trist. Jag hade väl inte trott att hon skulle hänga med i täten, men denna genomklappning var ju makalös!

Och Anna Haag, har hon fikat för mycket med Kikkan på sistone? Nej det kan det ju inte varit eftersom Kikkan själv gick ju riktigt bra idag. Någonting är konstigt, förkylningen lär väl vara borta helt. Kan det vara lite lätt överträning i år? Idag tappade hon nio placeringar.

Lisa Larsen körde väl ok idag. Hon tappade sex placeringar mot igår vilket inte är någon höjdare men men. Helt OK.

Svenskornas resultat (totaltiden efter)
11. Charlotte Kalla +1:29.7
37. Anna Haag +2:35.9
38. Lisa Larsen +2:38.0
40. Ida Ingemarsdotter +2:51.9
53. Hanna Brodin +3:29.8
54. Maria Rydqvist +3:30.6

Totalresultat